PALINGFESTIVAL 2021

Wat ooit zeer kleinschalig begon is uitgegroeid tot een groot jaarlijks evenement in Edegem.

In 2020 zouden we er zelfs een feestelijke editie van maken. Want het Palingfestival bestaat ondertussen al 40 jaar! De coronacrisis strooide echter roet in onze feestelijke plannen. Er werd nog even gedacht om enkel een take away en delivery te organiseren. Maar met een 2de coronagolf en de onzekerheid dat dit met zich meebracht,  besloten we in 2020  geen Palingfestival te organiseren. Alle hoop op 2021!

Nu, in 2021, is corona nog niet helemaal uit ons leven verdwenen maar kunnen we toch voorzichtig plannen aan een nieuw Palingfestival. Dit echter nog in een veilige light versie. We organiseren dit jaar een take away en delivery editie. Nog niet het gezellige samenzijn in onze Hangar39. Maar paling in 't groen zal er gegeten kunnen worden! We maken van dit concept meteen ook gebruik om enkele nieuwe gerechten uit te proberen.

Via onze webshop kan u de gewenste gerechten bestellen vóór 21 september en deze worden afgehaald of geleverd tijdens het Palingfestival weekend op

2 en 3 oktober 2021

 

PROJECTEN 2021

Naast de financiële ondersteuning van het Jeugdkoor De Vagebonden steunt het Paling Festival elk jaar enkele goede doelen om hun project te kunnen verwezenlijken. Deze organisaties zijn meestal gericht op kinderen of mensen met een beperking.

Naar analogie met voorgaande jaren zal de netto winst verdeeld worden over nog te selecteren projecten.